PATISERIE DODO SRL

39810860


Detalii companie
Denumire firma PATISERIE DODO S.R.L.
C.U.I. 39810860
Nr. Înmatriculare J5/2071/2018
CAEN 1071
Data înfiinţării 30.08.2018
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma PATISERIE DODO SRL, CUI 39810860, a fost înființată la data de 30.08.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie

Informatii Contact
Adresa sediu BISTRA 68 **** ?
Oras / Sector Bistra
Judet BIHOR
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2021 1071 0 -100 3 100 339 107 -2 654 0
2020 1071 0 -162 2 900 339 7 -2 554 0
2019 1071 0 -356 2 800 339 69 -2 392 0
2018 1071 0 -2 236 2 600 339 225 -2 036 0
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2021 compania PATISERIE DODO SRL a avut un total de 0 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de PATISERIE DODO S.R.L. in anul 2021 a fost de 0 RON, iar profitul net -100 RON din care pierderi 100 RON.

  • Activitatea principala a companiei PATISERIE DODO S.R.L. este Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
CAKES BY DAIANA S.R.L. 46606316 J6/1162/2022
HAAR BERTHAN S.R.L. 50071776 J12/2272/2024
CAKES BY MADDIE S.R.L. 49718594 J15/379/2024
BESI-BUREK S.R.L. 47958000 J18/346/2023
MARYS PROD SWEETS S.R.L. 46294788 J2/1061/2022
PATISERIA SYLVIA DDA S.R.L. 46098196 J35/2048/2022

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
TOAKE GEO CONST S.R.L. 35858121 J5/657/2016
CONSTRUCTII STILL BONAS S.R.L. 39071791 J5/671/2018
ROMSILV PRODUCŢIE S.R.L. 39861790 J5/2158/2018
DODO BRICHETE S.R.L. 39920030 J5/2259/2018
BLUE SKY TEAM S.R.L. 40712989 J5/808/2019
ANA LEGUMCEREAL S.R.L. 40972709 J5/1208/2019